سیر سیاه صبح ناشتا 2024-09-03

صفرشویی و سم زدایی بدن با خوردن ناشتای این سبزی

اما آیا سیر را با معده خالی میل کرده اید؟ آیا از خواص سیر ناشتا چیزی می‌دانید؟ بی شک خوردن سیر با معده خالی خواص بسیاری دارد. خوردن سیر در گردش خون بدن موثر بوده و فرد را در برابر بیماری های مختلف قلبی حفظ می کند. سیر برای درمان بیماری‌های مختلف مربوط به اعصاب و روان هم مفید است. مطالعات نشان می‌دهند که خوردن سیر با معده خالی درمانی مؤثر برای افرادی است که از مشکلات عصبی رنج می‌برند. خوردن سیر در شروع صبح و به صورت ناشتا باعث تحریک اشتها و بهبود عملکرد هضم می‌شود.

سیر سیاه دکتر بیز

خوردن یک حبه سیر نصف شده خام به صورت ناشتا برای بهبود سطح قند خون کمک بسیار شایانی می کند. آیا سیر سیاه برای لاغری مفید است؟ باید بگوییم که سیر سیاه ممکن است به تنظیم سطح قند خون کمک کند. قند خون پایدار احتمال پرخوری یا هوس خوردن غذاهای ناسالم را کاهش می‌دهد.

سیر سیاه همانند سیر خام تازه می‌تواند میزان قند خون را تنظیم کند و برای درمان گیاهی دیابت استفاده می‌شود. پایین آمدن قند خون بالا از بروز بیماری‌های جدی مانند دیابت، نارسایی کلیوی، و سایر بیماری‌ها جلوگیری می‌کند. میزان آنتی اکسیدان بالاتر موجود در سیر سیاه می‌تواند از عوارض بیماری دیابت بکاهد. سطح بالای آنتی اکسیدان موجود در سیر سیاه ممکن است با کاهش استرس اکسیداتیو که با التهاب و اختلال عملکرد متابولیک مرتبط است، از کاهش وزن حمایت کند. با بهبود متابولیسم و کمک به تنظیم چربی، سیر سیاه می‌تواند به بدن در پردازش موثرتر چربی‌ها کمک کند. سیر سیاه به دلیل کاربردهای مختلف در آشپزی و فواید بالقوه برای سلامتی، از جمله خواص ضد التهابی، تقویت کننده سیستم ایمنی و محافظت از قلب، یک محصول غذایی بسیار ارزشمند است.

مصرف سیر خام می‌تواند تعداد و اندازه فولیکول‌های کیستیک در تخمدان تحت درمان با آندروژن را کم کند. از دیگر خواص سیر خام برای تخمدان می‌توان به افزایش میزان باروری ناشی از ویژگی آنتی اکسیدانی سیر اشاره کرد. برخی ترکیبات موجود در سیر سیاه مانند آلیسین تاثیر مثبتی روی متابولیسم بدن می‌گذارند. زمانی که سرعت متابولیسم بالاتر برود، بدن بهتر کالری می‌سوزاند و باعث لاغری و کنترل وزن می‌شود. این مورد هم راستا با ویژگی های ضد اضطراب سیر می باشد که افزایش در ترشح اسید معده را به سبب داشتن مجرای گوارش پر بازده تری قطع نماید.

بنابراین، خوردن سیر خام ناشتا می‌تواند به‌عنوان یک روش طبیعی برای کاهش وزن مفید باشد. سیر سرشار از ویتامین‌ها و پروتئین، کربوهیدرات، فیبر، آهن، کلسیم و … است. بسیاری از افرادی که از فشار خون بالا رنج می‌برند، متوجه شده‌اند که سیر علائم این اختلال را تسکین می‌دهد. این ماده‌ی خوراکی مفید علاوه بر این‌که برای گردش خون موثر است، از شما در برابر مشکلات قلبی محافظت می‌کند و به عملکرد مناسب کبد و مثانه کمک می‌کند. بعضی از مردم ادعا می‌کنند که مصرف سیر خام ناشتا با معده‌ی خالی، درمان بسیار خوبی برای مشکلات عصبی آنها بوده‌است.

اما همچنان توصیه می‌شود قبل از شروع به مصرف این گیاه، به ویژگی‌ها و حساسیت‌های شخصی خود توجه کنید. یکی از مزایای دیگر مصرف سیر در حالت ناشتا، کاهش اشتها و پرهیز از پرخوری در طول روز است. سیر به افزایش نور اپی‌نفرین، یک ناقل عصبی، کمک می‌کند و به تسریع متابولیسم بدن کمک می‌کند. «تابناک با تو» -مصرف سیر به صورت ناشتا باعث می‌شود مواد مغذی موجود در آن به راحتی و هرچه بیشتر جذب بدن شما شود. آرتروز از بیماری های شایع بوده و افراد زیادی در کل جهان به آن مبتلا می شوند. ترکیب کردن سیر خام با عسل به دلیل داشتن خواص ضدالتهابی اش بعنوان درمانی طبیعی برای آرتروز عمل می کند.

وقتی معده خالی است باکتری ها نمی توانند مقاومت کنند و در این زمان سیر در از بین بردن باکتری ها بسیار موثر است. این امر به بدن شما اجازه می دهد تا از مواد مغذی موجود در سیر به طور موثرتری استفاده کند. همچنین، سیر دارای خواص ضدباکتریایی و ضدقارچی است که می‌تواند در مقابله با عفونت‌ها و بیماری‌های عفونی کمک کند. اما در همه موارد، مصرف معتدل سیر را رعایت کرده و در صورت داشتن هرگونه علائم ناراحتی، مصرف را متوقف کنید و با پزشک مشورت کنید. همچنین، افرادی که به سیر حساسیت دارند یا مشکلات معده‌ای دارند، باید مصرف سیر را با احتیاط انجام دهند. بهترین زمان برای خوردن سیر برای لاغری، صبح‌ها با معده خالی است چرا که باعث تجزیه و هضم چربی انباشته شده بدن می‌شود.

اگر چه سیر به بدن کمک شایانی می کند اما داشتن یک رژیم غذایی متعادل برای روح و بدن بسیار ضروری می باشد. سیر نمی تواند جایگزینی برای داروهای تجویز شده باشد و اگر شما تحت معالجه پزشک می باشید لطفا از داروهای تجویز شده استفاده نمایید. به بیان ساده سیر یک کمکی برای ارتقا فعالیت های جسمانی و مصارف دارویی می باشد. معمولاً ۴ گرم سیر تازه تقریبا معادل یک دانه سیر است و یک بار در روز استفاده می شود. عرق کردن بیش از اندازه، اسهال و سرگیجه از مصرف بیش از اندازه سیر نیز گزارش شده است. داروهای ضد انعقاد خون مانند وارفارین، کلوپیدوگرول و آسپیرین از جمله این رقیبان سیر است.

با قرار دادن سیر روی دندان می توان درد آن و با قرار دادن سیر روی زگیل، آن را از بین برد و همچنین برای درمان گزیدگی مار و حشرات نیز استفاده می شود. در صورتی که در بلع غذا، مایعات، قرص و غیره مشکل دارید؛ برای دریافت مشاوره و درمان مشکلات بلع می توانید به مطب دکتر فرشاد خسروی متخصص درمان اختلالات بلع مراجعه نمایید. این موارد می تواند شامل قارچ ها، عفونت های باکتریایی خارجی، عفونت های داخلی و عفونت های دستگاه ادراری باشد. می‌خوای برای درمان عفونت گوش از سیر استفاده کنی؟ با متخصص مشورت کن.

اشخاصی که دارای فشار خون پائین هستند نیز نباید سیر بخورند و همینطور کسانیکه آلرژی دارند نباید از سیر استفاده کنند. آنهائیکه معده ضعیف دارند و بطور کلی سیستم هاضمه آنها ضعیف است نباید در خوردن سیر افراط کنند. در این مورد، ۱۵ تا ۳۰ قطره از دارو را در ترکیب با کمی آب گرم بنوشید. اگر بو و طعم سیر برای‌تان زیاد از حد تند بود، می‌توانید کمی عصاره‌ی نعناع به آن اضافه کنید.

خوردن سیر به صورت ناشتا باعث فعال‌سازی فرآیندهای هضمی می‌شود و اشتها را تحریک می‌کند. بر اساس تجربیات افراد، سیر می‌تواند به کنترل استرس کمک کند و حتی در درمان مشکلات عصبی موثر باشد. همه شما از خواص سیر آگاهید و می‌دانید سیر یکی از پر خاصیت‌ترین سبزی‌ها به شمار می‌رود.

زیاد روی در مصرف سیر ممکن است خطرناک باشد، از مضرات سیر برای قلب می‌توان به تپش قلب، جلوگیری از لخته و انعقاد خون اشاره کرد. توصیه می شود که سیر را با توجه به رژیم غذایی مخصوص خودتان میل نمایید با این وجود مهم است که حداکثر 3 حبه سیر خام را در وعده غذایی خود جای دهید. در طی این فرآیند، سیر تحت یک واکنش خاص قرار می‌گیرد که حبه‌های آن را به بافتی تیره، نرم و کمی چسبنده تبدیل می‌کند و در عین حال طعمی شیرین و تند شبیه ملاس یا سرکه بالزامیک به آن می‌دهد.

اگر صبح ناشتا یک حبه سیر خام مصرف کنید، با توجه به آلیسین فراوان موجود در سیر که خواص ضد التهابی و ضد باکتری دارد، می‌تواند کبد را پاکسازی کرده و عملکرد کبد را بهبود بخشد. در نتیجه داشتن کبد سالم می‌توانید پوستی سالم داشته باشید و از بروز جوش و آکنه صورت به دور بمانید. سیر یکی از گیاهان دارویی با قدمت طولانی است که از زمان‌های قدیم در سراسر جهان به عنوان یک ماده غذایی و دارو استفاده می‌شد.

خوردن سیر به عنوان چاشنی هر غذا یا استفاده از آن در انواع ترشی‌ها خواص زیادی برای بدن دارد اما چرا باید سیر را به صورت ناشتا بخوریم؟ با صفحه سلامتی دلتامگ همراه باشید. قبل از اینکه شروع به مصرف سیر کنید، حتما وضعیت سلامتی خود را بررسی کنید. اگر حساسیت‌هایی نسبت به سیر دارید یا در هنگام مصرف سیر عوارضی مانند سردرد، جوش صورت یا افزایش دمای بدن تجربه کردید، فورا مصرف را متوقف کنید. بعضی تحقیقات نیز نشان داده‌اند که مصرف سیر می‌تواند در برخی افراد مبتلا به ایدز عوارض جانبی ایجاد کند. مصرف سیر با خواص ضد التهابی برای تسکین انواع دردبخصوص درد مفاصل مانند آرتروز ایده آل است.

از ماسک سیر و عسل نیز به منظور تقویت موهایتان، هفته ای دو تا سه بار می توانید استفاده کنید. به طور کلی سیر نیز همانند پیاز دارای رطوبت خوب و در اصطلاح فضلیه است که برای بدن مفید است و حرارتی شبیه حرارت ذاتی و غریزی بدن که عامل حیات است، ایجاد می‌کند. آسم و سایر واکنش های آلرژیکی نیز در افرادیکه سیر مصرف می کنند ممکن می باشد. سیر می تواند باعث بوی بد دهان، احساس سوزش در دهان و یا معده، سوزش معده، بادشکم، تهوع و استفراغ، بوی بد بدن و اسهال شود. همچنین از سیر برای درمان سرطان پروستات و مثانه نیز استفاده می گردد. برای سلامت قلب مفید است و با انواع بیماری های قلبی عروقی مقابله می کند.

سیر علاوه بر آن که با بیماری های قلبی و عروقی مبارزه می کند فشار خون بالا را نیز درمان می کند. سیر خواص و فواید بی‌شماری برای سلامتی دارد به خصوص برای کسانی که آن را به طور مرتب مصرف می‌کنند. شما می‌توانید تمام خواص دارویی این ماده‌ی خوراکی سالم را هر روز دریافت کنید و زندگی خود را به طور طبیعی سالم نگه دارید. سیر برای جلوگیری از بیماری‌های سل، پنومونی، زکام، برونشیت، زکام برونشیتی مزمن، احتقان ریه، آسم و سیاه سرفه و درمان آنها شگفتی می‌‌آفریند. از نظر طب سنتی، سیر ترشی خواصی چون باز‌کنندگی عروق قلبی، اشتها‌آوری، صاف‌کننده خون، بهبود در عملکرد سیستم گوارش و … دارد.

سیر یکی از پر مصرف ترین گیاهان در سراسر جهان می باشد؛ این امر به دلیل سرشار بودن مواد معدنی، ویتامین ها و اجزا تقویت کننده سیستم دفاعی بدن در این گیاه می باشد. در واقع خوردن سیر فوایدی را برای شما رقم می زند که زندگی شما را تغییر می دهد. برای مثال خوردن سیر خام می تواند کمک شایانی برای بهبود بخشیدن به جنبه های گوناگون زندگی از مقابله کردن با افسردگی تا تصفیه خون را داشته باشد. سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان‌هایی مانند اس-آلیل سیستئین است که با بهبود سطح کلسترول و کاهش فشار خون همراه است. این ماده غذایی خواص ضد التهابی و تقویت کننده سیستم ایمنی دارد و به پیشگیری از بیماری‌های مزمن کمک می‌کند. مصرف آن باعث تحریک رشد موها و بهبود سلامت پوست سر شده و تقویت ریشه‌های مو و جلوگیری از ریزش موها را به دنبال دارد.

خوردن سیر خام ناشتا به عنوان یک کمک کننده در مقابله با علائم فشار خون شناخته شده است. پزشکان خوردن ناشتا و روزانه سیر را به عنوان یک شاخص بازدارنده برای اشخاصی که ممکن است در خطر فشار خون باشند توصیه می کنند. مصرف سیر سیاه قبل از غذا نیز می‌تواند به سرکوب اشتها کمک کند و باعث شود احساس سیری بیشتری داشته باشید و احتمال پرخوری کاهش یابد. نوشیدن آب بعد از سیر سیاه می‌تواند به هضم و جذب ترکیبات مفید آن کمک کند.

مصرف سیر برای افرادی که مبتلا به فشار خون بالا هستند، گزینه مناسبی است. مصرف سیر نقش مفیدی در گردش خون بدن دارد و می‌تواند به خوبی از شما در برابر بیماری‌های قلبی نیز محافظت کند. سیر سیاه با ارتقای سلامت روده از طریق محتوای پروبیوتیکی که دارد، به هضم و جذب مواد مغذی کمک می‌کند.

مصرف سیر خام در این زمان به افزایش سوخت‌وساز بدن کمک می‌کند و باعث کاهش اشتها می‌شود. همچنین، سیر خام به‌عنوان یک چربی‌سوز طبیعی عمل کرده و به کاهش وزن کمک می‌کند. بهترین زمان برای مصرف سیر سیاه برای کاهش وزن، صبح ناشتا یا قبل از غذا است. این به بدن شما اجازه می‌دهد تا مواد مغذی خود را به طور کامل جذب کند و از خواص افزایش متابولیسم سیر سیاه بهره ببرد. سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان‌ ، آلیسین و سایر ترکیبات است که به تنظیم سطح قند خون، کاهش تجمع چربی و افزایش چربی سوزی کمک می‌کند.

سیر خام ناشتا خواص ضد التهابی و ضد عفونی قوی دارد و زنان باردار را در برابر ابتلا به سرماخوردگی و آنفلونزا محافظت می کند. در ادامه این مقاله از نایریکا به خواص، مضرات و طبع سیر، خواص و مضرات خوردن سیر ناشتا، خوردن سیر خام قبل از خواب، خواص سیر برای پوست و مردان و مقدار مصرف سیر در روز می پردازیم. همان‌طور که گفته شد با توجه به مطالعات و تحقیقاتی که انجام گرفته، نشان داده شده است که مصرف سیر با معده‌ خالی برابر با عمل یک آنتی بیوتیک طبیعی و بسیار قوی است. خوردن سیر با معده خالی باعث تحریک هضم و اشتها شده و استرس را کنترل می کند.

خوردن سیر خام ناشتا در دوران بارداری به دلیل مقادیر بالای اسید فولیک از نقص سیستم عصبی در جنین پیشگیری می کند. سیر خواص گرمی دارد که باعث تقویت گرمای داخلی بدن می‌شود و به خوبی در تقویت سیستم ایمنی و مبارزه با عفونت‌ها و بیماری‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. مصرف سیر می‌تواند به افزایش سطح انرژی در بدن کمک کند و خستگی را کاهش دهد. سیر سیاه همچنین به تنظیم سطح قند خون، کاهش میل به قند و جلوگیری از سقوط انرژی که منجر به پرخوری می‌شود کمک می‌کند. علاوه بر این، خواص ضد التهابی سیر سیاه می‌تواند با التهاب مرتبط با چاقی مقابله کند. سیر تازه در ترکیب با عسل ماده ای با خاصیت ضد میکروبی و ضد قارچی را بوجود می آورد که در تقویت سیستم ایمنی بدن موثر بوده و از ابتلا به بیماری های ویروسی و باکتریایی جلوگیری می کند.

همان گونه که بیان کردیم، برای فعال شدن ترکیب درمانی سیر لازم است که سیر خام و له شده مصرف شود. روند پخت، ماده فعال موجود در سیر به نام «آلیسین» را از بین می برد. نسخه ها و رژیم های غذایی مختلفی برای کاهش وزن ارائه شده اما به شکل فعال به لاغر شدن شکم و آب شدن چربی های اطراف آن کمک نمی کند.

سیر با ارزش غذایی بالا، وقتی به صورت خام و در صبح ناشتا مصرف شود، می‌تواند بسیاری از مشکلات را حل کند و به بهبود سلامت کمک کند. سیر تاثیر قابل ملاحظه‌ای در درمان بیماری‌های تنفسی حاد و مزمن مانند آسم، زکام، سیاه‌سرفه، برونشیت، احتقان ریه، پنومونی و حتی سل دارد. توصیه می شود افراد دارای عفونت برای تقویت سیستم ایمنی بدن خود بطور روزانه سیر مصرف کنند. در صورتی که دچار سوزش یا خارش شدید و طولانی شدید حتما به پزشک مراجعه کنید.

این مورد هم به این علت می باشد که سیر منبع غنی از آنتی اکسیدان و دیتوکسیفیک (مسمومیت زداها) می باشد. این ماده غذایی اساساً سیر سفید تخمیر شده است که محتوای آنتی اکسیدانی آن را افزایش می‌دهد و طعم ملایم‌تر و شیرین‌تری دارد. برای فشار خون بالا ۶۰۰ – ۱۲۰۰ میلی گرم از عصاره سیر سه بار در روز مصرف شود. هر چند سیر خشک خاصیت آنتی اکسیدان خود را کمی حفظ می کند و می تواند با رادیکال های آزاد مقابله کند اما خواص آن به اندازه سیر خام نیست.

این خاصیت‌ها نه تنها به پاکسازی کبد و بهبود وضعیت پوست کمک می‌کند، بلکه می‌تواند در کاهش آسیب‌های ناشی از بیماری‌های مزمن مثل روماتیسم و آرتروز نیز موثر باشد. خوردن سیر در صبح و بصورت ناشتا اشتها را کم کرده و از پرخوری در طول روز ممانعت می کند. طبق تحقیقات علمی، خوردن سیر با معده خالی می تواند اثرات مثبتی برای سلامتی داشته باشد. از تقویت دستگاه گوارش گرفته تا مبارزه با باکتری ها، بهبود فرآیندهای گوارشی، کاهش استرس و حتی محافظت از قلب و عروق خونی، همه خواص سیر ناشتا است. یکی از خواص سیر ناشتا افزایش گردش خون است که به ویژه به تقویت فولیکول های مو در پوست سر کمک می کند. به گزارش سایت چی شی، این افزایش گردش خون می تواند از ریزش مو جلوگیری کند.

علاوه بر این، حاوی ترکیبی به نام اس-آلیل سیستئین است که این ماده متابولیسم چربی و مصرف انرژی را افزایش می‌دهد. برای پیشگیری از سرطان روده بزرگ، مقعد و معده سیر تازه یا پخته ۳٫۵ – ۲۹ گرم در هفته مصرف می شود. اما با قرار گرفتن در معرض حرارت غیرفعال می شود، به همین دلیل است که روند پخت، خاصیت درمانی سیر را پایین می آورد. و برخی از افراد پس از خوردن آن دچار تپش قلب می‌شوند، لذا توصیه می‌شود این افراد در مصرف سیر پخته نیز احتیاط کنند.

سیر سیاه با شیرینی طبیعی و طعم اومامی به عنوان یک افزودنی مغذی و خوش طعم برای غذاهای مختلف عمل می‌کند. درمان کننده پسوریازیس، سیر دارای خواص ضد التهابی است و می تواند برای درمان پسوریازیس مفید واقع شود. افرادی که به سیر حساسیت توجه داشته باشند که به هیچ وجه نباید سیر خام ناشتا مصرف کنند.

این ارزش غذایی بالا می‌تواند در رفع مشکلات سلامتی و تقویت سیستم ایمنی بسیار مؤثر باشد. همان‌طور که گفته شد با توجه به مطالعات و تحقیقاتی که انجام گرفته، نشان داده شده است که مصرف سیر با معده خالی برابر با عمل یک آنتی بیوتیک طبیعی و بسیار قوی است. مصرف سیر خام صبح ناشتا به کاهش فشار خون بالا در زنان باردار کمک می کند.

صدمه به حیاتی ترین عضو بدن یعنی کبد از مهمترین مضرات احتمالی سیر است. برای افرادی که مبتلا به پرکاری تیروئید هستند، مفید است زیرا که منبع عالی ید است. در ضمن، سنگ کلیه را خرد می کند و در ضدعفونی کردن دستگاه های ادراری و عفونت های واژینال و مثانه نیز مؤثر است.

خوردن یک حبه سیر خام صبح ناشتا به دلیل مقادیر بالای آلیسین که خواص ضد باکتری و ضد التهابی دارد با پاکسازی کبد و بدن به درمان جوش صورت و  آکنه کمک می کند. سیر خاصیت ضد التهابی دارد؛ این به دلیل وجود چهار ترکیب گوگردی مختلف در سیر است. با توجه به این ویژگی یکی از خواص سیر ناشتا درمان روماتیسم، آرتروز و واریس است. خوردن سیر خام آن‌ هم به صورت ناشتا با تاثیربخشی بیشتر می‌تواند باعث دفع سنگ کلیه و همچنین سنگ کیسه صفرا شود. خوردن یک حبه سیر خام صبح ناشتا به دلیل مقادیر بالای آلیسین که خواص ضد باکتری و ضد التهابی دارد با پاکسازی کبد و بدن به درمان آکنه و جوش صورت کمک می کند. مصرف سیر خام صبح ناشتا باعث بهبود گردش خون در بدن و پوست سر می شود و همین می تواند باعث تقویت فولیکول های مو شده و از ریزش مو جلوگیری کند.

ترکیبات گوگردی موجود در سیر هنگامی که با عسل ترکیب شوند به بهبود جریان خون کمک کرده و با تقویت رگ های خونی برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی و حمله قلبی مفید هستند. خوردن سیر به صورت ناشتا دارای خواص بسیاری در درمان بیماری های قلبی و عروقی، مشکلات گوارشی، تنظیم فشار خون و …. از جمله بیماری‌های قابل درمان به وسیله سیر آسم، زکام، سیاه سرفه، برونشیت، احتقان ریه، پنومونی و سل است.

همچنین سیر خام به صورت ناشتا به دلیل داشتن خواص ضد عفونی و ضد التهابی باعث محافظت از زنان باردار در برابر ابتلا به آنفولانزا و سرماخوردگی می‌شود. یکی دیگر از خواص سیر ناشتا در زنان باردار این است که فشار خون بالا را کاهش می‌دهد. به خاطر داشته باشید مصرف سیر خام ناشتا احتمال دارد زنان باردار را با سوزش سر دل، واکنش‌های آلرژیک و معده درد مواجه کند. همچنین در سه ماهه آخر بارداری، مصرف سیر خام، کیفیت شیر مادر را پایین می‌آورد. سیر حاوی اجزایی می باشد که در سوزاندن چربی های مضر و اضافی بدن کمک می کند.

سیر می تواند تداخلی معمولی با داروهای پیشگیری از باردرای، سیکلوسپورین، داروهایی که توسط کبد تغییر می یابند، داروهای ضد پلاکت و ضد انعقاد خون و وارفارین داشته باشد. در ادامه به ۱۲ مورد از خواص شگفت انگیز خوردن سیر ناشتا اشاره خواهیم کرد. توضیح دیگر این است که باکتری های موجود در بدن هنگام صبح مقاومت کمتری داشته و به همین دلیل نسبت به عملکرد درمانی سیر آسیب پذیرتر خواهند بود. دلیل آن این است که بدن فرد ناشتا می تواند تمام مواد مغذی سیر را بدون اینکه با غذاهای دیگر مخلوط شود به طور کامل جذب کند. برای رفع سرفه نیز ماده ای مفیدتر از شربت سیر خام با عسل وجود ندارد. سیر با تنظیم میزان کلسترول و پایین آوردن فشار خون اثر مثبتی روی سلامت قلب دارد.

از تقویت سیستم گوارشی تا مبارزه با باکتری‌ها، تقویت فرایندهای هضمی، کاهش استرس و حتی محافظت از قلب و عروق، همه و همه از خواص این گیاه معجزه‌گرانه هستند. ترکیب تهیه شده از سیر خام با عسل تاره و خوردن منظم آن بصورت ناشتا در درمان فشار خون بالا نقش بسزایی دارد. فشار خون بالا زمینه بروز بسیاری از بیماری های قلبی را فراهم می کند. خوردن سیر با معده خالی باعث فعال شدن سیستم گوارشی و تسکین آن می شود. بر اساس تجربه انسانی، سیر می تواند به مدیریت استرس کمک کند و حتی در درمان اضطراب موثرتر است. سیر برای درمان بیماری های حاد و مزمن تنفسی مانند آسم، سرماخوردگی، سیاه سرفه، برونشیت، احتقان ریوی، ذات الریه و حتی سل بسیار عالی است.

قبل از پخت، سیر را له و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا تولید آلیسین بیشتر و در برابر حرارت هنگام پخت مقاوم شود. گاهی نیز مصرف کم سیر مشکلی ایجاد نمی کند اما میزان زیاد آن می تواند مشکل ساز شود. درجه خشکی سیر متوسط است و سیر تازه مقداری رطوبت دارد و از همین رو خاصیت سیر تازه بیشتر از سیر کهنه است. با رقیق کردن خون مانع از لخته شدن خون می شود و در نتیجه احتمال بروز سکته را کاهش می دهد.

رماتیسم از بیماری های شایع خود ایمنی بوده و افراد بسیاری به آن مبتلایند. سیر به خاطر خاصیت ضدالتهابی که دارد در درمان رماتیسم بسیار موثر می باشد و مصرف آن برای این افراد توصیه شده است. خوردن ترکیبی که از سیر خام و عسل تهیه شده تولید آنتی بادی در بدن را تحریک کرده و به درمان سرماخوردگی و آنفولانزا کمک می کند. معجون سیر خام با عسل با تحریک تولید آنتی بادی ها در بدن به درمان سرماخوردگی و آنفلوآنزا می می کند، همچنین گفته می شود که برای درمان سرفه هیچ ماده ای مفید تر از شربت سیر خام با عسل نیست. آلیسین موجود در سیر و عسل باعث کاهش کلسترول بالای خون می شود، همچنین این معجون به کاهش تری گلیسیرید بالای خون هم کمک می کند. اگر هر روز معجون سیر خام با عسل را ناشتا بخورید، فشار خون بالا را درمان می کند.

در این حالت، سیر می‌تواند سریع‌تر وارد جریان خون شود و تأثیرات خود را در بدن بگذارد. مصرف سیر خام در این زمان به‌ویژه برای بهبود گوارش، تقویت سیستم ایمنی و کمک به کاهش وزن مفید است. همچنین، مصرف سیر خام ناشتا می‌تواند به تنظیم سطح کلسترول و قند خون کمک کند. با خوردن یک حبه سیر خام هر روز صبح با معده خالی، می توانید از خواص معجزه آسای شناخته شده سیر بهره مند شوید. ماده شگفت انگیز سیر آلیسین است که خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی دارد. این کار از یک کبد سالم، پوستی سالم به شما می دهد و از مشکلات پوستی مانند جوش و آکنه جلوگیری می کند.